Tenim propostes i som optimistes

84278_739434091

Durant aquests anys de militància política ens hem adonat que els ciutadans i les ciutadanes del nostre país ja no esperen que el govern resolgui tots els seus problemes. Són conscients que han de treballar dur per sortir endavant i estan disposats a fer-ho. Però també saben que només amb un lleuger canvi de prioritats per part de l’Administració poden assegurar cadascuna de les seves oportunitats i somnis.

Tot i així, no només invertint més diners en una campanya i en més programes electorals arribarem on hem d’anar. Cadascú de nosaltres en la nostra vida haurà d’acceptar la responsabilitat d’una política o una altra. Només junts podem transformar Andorra i ja no s’hi val pensar què pot fer el govern per nosaltres. Ha arribat l’hora de decidir què podem fer nosaltres, per nosaltres mateixos. Per això, des del partit dels Verds d’Andorra volem utilitzar totes aquelles eines, mitjans i espais que permetin canalitzar els vostres somnis i oportunitats, els vostres consells per fer avançar el país, i aquest espai obert n’és un.

És més que mai en aquesta època de crisi econòmica i d’incertesa que cal ser conscients que només junts podem ensortir-nos i tirar endavant.  Però el canvi no es produirà en la seu de cap partit polític sino que es produeix en cadascú de nosaltres.

Aquest és el nostre propòsit, perquè volem treballar junts per a la transformació d’Andorra. Però per fer-ho, és necessari optar per una altra estratègia basada en la suma, en la construcció, una política més optimista, capaç de transferir il·lusió i idees. Així doncs ens queda molt treball per fer, junts.

Tenim propostes i som optimistes!

© 2009 Isabel Lozano

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s