Vota en Verd

A vegades tinc  la sensació que el més greu dels pecats comesos pels Verds d’Andorra com a formació política és existir, créixer,  “abans  éreu pocs i petits, i fèieu gràcia”.

Ara , en un context  de clara bipolarització,  molestem ,  som perillosos. Així ens trobem , amb una crida descarada vers el vot útil. Es cert, en les darreres eleccions vàrem quedar lluny de la xifra de vots necessària per a assolir un representant al Consell. En canvi , n’estic segura, si els Verds haguessin estat al Consell, no ens trobaríem  ara amb unes eleccions anticipades.

Sempre ens heu donat la raó.

Molta gent de la que creuo pel carrer, m’afirma, que les nostres propostes son coherents, son factibles, tal com s’està demostrant arreu d’Europa. Ens dieu que es necessari que els Verds siguin al Consell.

Però també ens dieu, que si ens voteu i no arribem a assolir la representativitat, el vostre vot serà inútil, no haurà servit per a res.

Els Verds som l’únic partit que ha defensat des dels seus inicis el canvi de la Llei Electoral. En l’estat de les coses actual, els guanyadors de les eleccions es decidiran segons el resultat obtingut a les Parròquies per les dos forces mes potents, independentment de la representativitat d’aquests consellers territorials , que potser guanyaran nomes d’un vot. En canvi els resultats a  la circumscripció Nacional, la mes justa i representativa , ja que els escons es repartiran segons la proporcionalitat del vot, no seran decisius en quant a quina serà la força que es trobi en posició de governar.

Per això ,  si  voleu decidir quina serà la força  que haurà de governar, haureu  de decidir-ho a les Circumscripcions Parroquials, en canvi  a la candidatura Nacional heu de votar al partit que penseu que mes us representa.

Els Verds no aspirem a governar. Els Verds nomes pretenem poder influenciar en les Lleis amb aquestes propostes que tant assenyades us semblen , quant parlem pel carrer. Els Verds volem assegurar la governabilitat del país , per evitar trobar-nos d’aquí a dos anys en la mateixa situació que ara. Per això creiem important que el nostre Consell sigui plural, i representi realment a tota la ciutadania, els que voten i els que no.

Per això un cop mes us demanem que VOTEU EN VERD, doneu-vos la garantia i l’oportunitat de veure la vostra veu representada al Consell.

SEMPRE ENS HAS DONAT LA RAO, ARA VOTAN’S!

Verds al Consell!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s