Jornada lúdico-esportiva per reivindicar els drets dels homosexuals

Andorra tornarà a acollir una jornada de reivindicació dels drets dels homosexuals després que fa prop d’una dècada se celebrés el Dia de l’orgull gai. Es tracta dels Gaymz, una iniciativa lúdico-esportiva que sorgeix directament de la societat civil.

15 maig, 2014 – 20:54

Hi haurà diverses activitats, com una rua de vehicles clàssics, una cursa popular i xerrades, entre altres. No serà el 28 de juny, Dia de l’orgull gai, perquè seogns el membre de l’organització, Carles Perea, hi haurà celebracions a altres indrets que podrien eclipsar-la.

S’ha fet públic avui perquè es el Dia mundial de la família i es pretén conscienciar la població que les famílies homoparentals haurien de ser una realitat reconeguda legalment a Andorra.

Andorra acollirà el 21 de juny una jornada lúdico-esportiva anomenada Gaymz, que pretén donar visibilitat i normalitat a la realitat dels gais del país. Inclou un programa d’actes vinculats a la cultura, la pedagogia, l’educació, el lleure i l’esport oberts a tots els públics, independentment de l’orientació sexual.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s