Recull de premsa Eleccions CASS 2014

PremsaAixí ha reflectit la premsa la nota enviada als mitjans de comunicació sobre les eleccions de la CASS.

BONDIA

Diari BONDIA


Diari BONDIA

Els Verds lamenten la poca participació en les eleccions a la CASS

Els Verds d’Andorra han lamentat la poca participació que hi ha hagut en les eleccions al consell d’administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS). De tota manera, assenyalen en un comunicat que aquesta baixa participació no ha de ser motiu “per deixar de treballar amb dignitat, il·lusió i coratge” a l’hora de defensar propostes, idees i interessos dels tres col·lectius representats al si del consell d’administració.

Els Verds recorden que cal tenir present que l'”opacitat, de la que moltes vegades s’ha acusat de tenir la pròpia institució de la Seguretat Social, no és sinó el reflex de l’actitud que hagin tingut les persones que, en el seu moment, han format part del consell d’administració, ja que la institució per se no és més que l’eina de gestió, mentre què l’aproximació d’aquesta recau sempre en el capital humà dels seus representants”.

Podeu llegir la noticia al lloc original si premeu aquí.


Periòdic d'Andorra

El Periòdic d’Andorra

El Periòdic d’Andorra

Els Verds lamenten l’abstenció a les eleccions a la CASS

Diuen que no ha de ser motiu «per no treballar amb dignitat»

Els Verds d’Andorra van lamentar ahir la poca participació que hi ha hagut en les eleccions al Consell d’Administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS). De tota manera, assenyalen en un comunicat que aquesta baixa participació no ha de ser motiu «per deixar de treballar amb dignitat, il·lusió i coratge» a l’hora de defensar propostes, idees i interessos dels tres col·lectius representats al si del Consell d’Administració.

Els Verds recorden que cal tenir present que l’«opacitat, de la que moltes vegades s’ha acusat de tenir la pròpia institució de la Seguretat Social, no és sinó el reflex de l’actitud que hagin tingut les persones que, en el seu moment, han format part del Consell d’Administració, ja que la institució per ser no és més que l’eina de gestió, mentre què l’aproximació d’aquesta recau sempre en el capital humà dels seus representants». Un total de 1.944 persones –el 3,37% d’un cens de 57.729– van votar a les eleccions de la CASS, sent la més destacable amb la participació per votar al representant dels assalariats.

Podeu llegir la noticia al lloc original si premeu aquí.


FORUM AD

FÒRUM AD

Els Verds lamenten la poca participació en les eleccions a la CASS

Des del Partit Verds d’Andorra s’ha felicitat en un comunicat a tots els participants en aquestes darreres eleccions de la CASS i molt especialment a les guanyadores i guanyadors, “encoratjant-los a treballar activament des del Consell d’Administració per tots els col·lectius representats, per tots i totes les ciutadanes en general i pel país”.

Per altre banda, el partit lamenta “profundament la poca participació que hi ha hagut, però això no ha de ser motiu per deixar de treballar amb dignitat, il·lusió i coratge a l’hora de defensar propostes, idees i interessos dels tres col·lectius representats al sí del Consell d’Administració de la CASS perquè cal tenir present que l’opacitat, a la que moltes vegades s’ha acusat de tenir la pròpia institució de la Seguretat Social, no és sinó el reflex de l’actitud que hagin tingut les persones que, en el seu moment, han format part del Consell d’Administració, ja que la institució “per se” no és més que l’eina de gestió, mentre què L’aproximació d’aquesta recau sempre en el capital humà dels seus representants”.

Podeu llegir la noticia al lloc original si premeu aquí.


Diari d'Andorra

Diari d’Andorra

El Diari d’Andorra

Lament del Verds per l’alta abstenció als comicis a la CASS

Els Verds van lamentar, mitjançant un comunicat, l’escassa participació als comicis per escollir els representants d’assalariats, pensionistes i empresaris al consell d’administració de la CASS.

La formació ecologista va aprofitar per encoratjar els escollits a continuar “treballant amb dignitat, il·lusió i coratge” a l’hora de defensar propostes, idees i interessos dels tres col·lectius.

Des del partit es va voler posar en relleu que l’opacitat de la que a vegades s’ha acusat la institució es conseqüència de l’actitud que hagin tingut les persones que, en el seu moment, han format part de la direcció. “L¡aproximació d’aquesta rau sempre en el capital humà dels seus representants”.
Noticia apareguda en el Diari d’Andorra del dia 1 de juliol de 2014, secció Nacional, pàgina 12.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s